Detta är humor hörrni!

for

Får for four miles. Det tycker jag är kul. Gör inte ni det?

Nehe. Skit på er.


Mañana mañana!

Imorgon är det dags, weeeei! Det som en gång var en sjuk idé, långt bortom vettigt förstånd, blir sanning imorgon. Japp, nu bär det av till Skottland!

Vet ni varför det är så lite snö i Glasgow? -En miljon skottar..

Tåget går kl 06.00 och därefter kan allt hända. Allt. Möjligen återvänder jag aldrig, om det blir så att resan föregår min begravning vet ni vad som gäller på ceremonin. Tro inte att jag publicerade det inlägget av en ren slump, nejnej, jag har mina farhågor inför detta äventyr.


Hur som helst blir det en paus här på denna sida, dit jag ska finns inte Internet. Faktum är att minicall är det senaste modet. När jag flashar med min iPhone kommer skottarna tro att jag är Guds andra son. Eller nåt.

Tills dess, au revoir!

Joy and memories

Studenter


Fotogeníque!


1

2

3

4

5

6

7

9

10

11

12

13


Lite om fotbolls-VM

I egenskap av tyckare och i egenskap av fotbollspassionist känner jag att jag ska skriva några ord om världsmästerskapet som pågår.

- Jag tycker att Sydafrika har varit en formidabel arrangör hittills, tvärtemot vad jag trodde.

- Sydafrikanerna är underbara i deras entusiasm, frågar man någon på gatan om landets chans i mästerskapet svarar de att det blir guld, är det inte vackert i dess naivitet?

- Vuvuzela. Behöver jag säga mer? De är överallt och jag gillar dem inte, inte alls. Likväl får man ha hänsyn till att VM faktiskt spelas i Afrika och ta seden dit man kommer.

- Många fotbollskommentatorer medverkar i sändningar och både TV4 och SVT kallar in "experter" som ska säga vad de tycker. Hittills är jag mycket besviken på dessa fotbollskunnare, de analyserar verkligen dåligt..

Men...

- Det finns förstås en expertkommentator jag gillar - Jens Fjellström. Han har återigen bevisat att han är Sveriges i särklass bäste fotbollsguru. Jag verkligen älskar honom. Han kommer med intressanta synpunkter och kan med en överskådlig synvinkel plocka fram de allra bästa bitarna och förklara deras betydelse. Han gör det på ett fan-i-mig fantastiskt sätt.

- Staffan Lindeborg är ett skämt. Fyfan. Det är ändå ganska roande att höra på han och Glenn Strömberg som arbetar ihop. De är som ett gammalt par, de har tjatat och gnetat i 100 år och har slutligen kommit till ro med varandra, Strömberg suckar uppgivet när Lindeborg säger fel - som han gör hela tiden.

Till själva fotbollen då.

- Förbannat tråkig turnering i den inledande omgången. Tyskland och Chile har bjudit upp till dans, men bara dem. De andra lagen är liksom rädda för att spela fotboll, alldeles för försiktiga. Anfall är bästa försvar, när ska lagen förstå det så att fotbollen blir mer underhållande? Det är min fundering, min önskan.

- Stornationerna har varit oförskämt dåliga, skärpning!

Till sist..

- Även om Brasilien inte glänste i sin första match kommer de likväl att ta hem segern i mästerskapet. Detta på grund av deras fotbollskultur som är helt egen.

En förgången romans

Du kom till mig som en start på dagen
med ljusblå himmel och löfte stort
nervös och med fjärilar i magen
drömde jag oss fjärran bort

 

Liksom månen följer jorden himlen över
vill jag dig följa genom hela livet
din närhet och värme jag behöver
annars känns mitt hjärta övergivet

 

På ensamma platser jag vill spendera
tid med dig där ingen kan störa
vi två tillsammans och sedermera
öppna ditt hjärta, få det att höra

 

Jag var ute och funderade en natt
blind, döv och alldeles utom mig
En vind kom fram till mig där jag satt
och förde med sig bilden av dig

 

En varm känsla inom mig spreds
ditt leende fanns i mitt sinne
det gjorde mig glad och tillfreds
det ska aldrig fly mitt minne

 

För mig är du mer än en skatt
full av liv och glädje
med ett underbart skratt

Du är solen.


Angående min begravning

Det finns en tillställning som jag absolut inte vill missa! En tillställning som jag definitivt både kommer och inte kommer att missa. Jaa, min begravning förstås.

Jag skulle verkligen vilja närvara, för att se vilka som kommer. Jag skulle vilja delta i sörjandet. Jag skulle vilja sitta där i kyrkan, på raden längst fram. Iklädd svart kostym och vit slips vill jag kämpa för att hålla tillbaka gråten. Jag vill känna den där klumpen i halsen, ni vet, den som kommer ibland. Liksom åskan följer blixten följer gråten klumpen i halsen. Tidsspannet varierar men tårarna kommer, inom sin tid!

Det är emot mina principer att gråta, men denna gång är det fullt tillåtet. Tårarna ska forsa likt Tiberns väldiga massa.

Någon ska hålla ett tal, berätta en anekdot om mig. Beskriva hur jag brukade gå till väga vad gäller någon banal vardagssyssla eller liknande.
Man får gärna ta med sig ett knippe liljor, de är fina tycker jag! Sitt med liljorna i ena handen och näsduken i den andra. Sen försöker ni låta bli att hejda tårarna.

Jag har några önskemål. Jag har några krav också. Kraven beträffar de låtar som ska spelas under ceremonin, önskemålen är inte lika viktiga.

Min kista, som jag ska läggas i, den ska vara billig! Inte nån dyr jävla grej. Den ska ju för fasen brännas! -Jaa, där har ni mitt nästa önskemål. Jag vill kremeras (och jaa, ni får ta med er grillkorv).
Om kistan inte riktigt är tillräckligt lång ger jag er min tillåtelse att hugga av en bit av benen om det behövs, de är inte så viktiga. Det är så typiskt svårt att gå upprätt när man är död.. sägs det.

Här kommer nu mina krav, jag vill att dessa tre låtar ska spelas. Ordning och tillfälle får nån annan bestämma, det viktigaste är att alla finns med. Jag vet att de alla är ganska pretentiösa, men vafan! Man dör bara en gång! (i bästa fall)

1. Queen - The Show Must Go On2. Patrick Park - Life Is A Song3. Elton John - Candle In The Wind


Vad i helvete?

Jag satt och kollade igenom mina e-postmeddelanden på hotmail. Jag upptäckte att jag hade skickat något som jag inte alls kände igen.

Till typ 50 mottagare har skickats från mitt e-postkonto:

dikkat!!
Adıkutlu ile webcamda olmak istermisin
Yüzbinlerce gerçek kişiler gerçek cinsel deneyimi arıyorlar
Ücretsiz hemen bir hesap yaratın sizde hayatınızın deneyimini yaşayın.
Size özel davet adresi


Och sen en länk till någon sida.
Det här har jag inte skrivit tänkte jag. Det är ju för fan turkiska. Jag talar svenska, engelska lite spanska. Inte turkiska.

Med Googles översättningsverktyg fick jag fram följande betydelse:

uppmärksamhet!!
Vill du webbkamera med Adıkutlu
Hundratusentals verkliga människor som söker verklig sexuell erfarenhet
Du är nu fri att skapa ett konto i din upplevelse av ditt liv.
Vi tar upp en särskild inbjudan
.

Det är inte så konstigt att jag alltid har fyra-fem förfrågningar när jag loggar in på MSN. Hotmail är väl inte kända för att ha hög säkerhet, men förstå vad som skulle kunna göras med fri tillgång till andras e-postkonton.

Lite läskigt.Up in the blue!

Igår var jag återigen PIC! (det gick inte bra att googla, så ni får gissa helt enkelt)

En sväng ut över Hjälmaren, en sväng till Norrköping, en lång sväng tillbaka. Solens sken följde mig hela vägen och navigeringen gick fint. Den största fadäsen var när Östgöta control helt plötsligt bytte språk till svenska. Flera gånger ropade han upp Sigurd Erik Ivar Zäta Gustav och jag undrade varför han aldrig svarade. Kom igen nu då Zäta Gustav! tänkte jag.

Sen slog det mig! Hoppsan! He-he.

Ryanair flög rakt ovanför mig, coolt! Typ. Typ coolt alltså, inte typ ovanför mig.

Det mest anmärkningsvärda var min trötthet. Det var ansträngande att vara i luften trots att jag bara var uppe i en och en halv timma. Jag tror det beror på att jag inte är van. Tidigare har jag haft flygrutter på 5,8 timmar, utan att bli övertrött. Men då var det mer vanligt att aviera.


RSS 2.0