Några uppmaningar

Jag står där, längst framme vid scenen, och sjunger för fullt. Eller nej, jag bölar. Jag tror faktiskt inte man kan kalla det sång.
Smalare än Thord, nåt jävla coverband spelar på BMB. Av bara konstiga anledningar står jag närmast själva Thord. Som ett hängivet fan. Som en supporter som aldrig missar ett gig.

Men det är jag ju inte. Jag är bara redlöst berusad.

Det var en händelserik kväll, av vilken jag inte kan delge allt för många detaljer. Mest på grund av ovilja alltså, inte för att jag inte vet.

Jag misstänker att det inte bara var sprit i den shot jag drack när jag kom in på nattklubben. Det liksom spårade för mycket efter den. Och här kommer mina råd till alla, för jag skriver inte detta för skojs skull. Jag är alltid en rådgivare, det är något av min primära funktion här i samhället.

Råd 1. Försök att inte irritera bartendern - det är faktiskt den person som har tillgång till ditt glas.

Råd 2. Om du ska lägga dig i en lövhög - fine! Men ligg inte i en som du vanligen brukar urinera i. Typiskt ofräscht.

Råd 3. Vid eventuellt upphittande av vägkona, låt den stå där den står. Medtag inte för att kasta upp på ett tak.

Råd 4. Om du nu ska cykla efter en krogrunda, cykla långsamt

Råd 5. Ta lärdom av råd nummer fyra.

Tack för mig. Hej.

Hässlöfolk, se hit!Ni missade väl inte Vem vet mest idag klockan 19? Det var ju en verklig lokalkändis som medverkade. Se programmet på länken nedan!

VEM VET MEST-CELEB

Den här bilden gör min söndagskväll.

Mäster M

Master of mischief!

Om jag är hemma hos någon en kväll och känner mig ostimulerad brukar jag genast ta tag i saker och ting. Göra något kul liksom, som jag tycker är kul. Det blir oftast små bus.

Jag är ju lite av ett busfrö och understimulans har en förmåga att locka fram barnet i mig.

Ååh ja! Jag har haft många hyss för mig i mina dagar. När jag letar i mitt arkiv (mitt minne) kommer alla möjliga konstiga förfaranden upp. Det finns alltifrån den klassiska stjäla-någon-annans-kamera och ta konstiga bilder på nakna kroppsdelar till lite mer originella påhitt som när jag samlade öppningsgrejen till burkar och lade allesammans i någons jackficka. Ni vet den här grejen som sitter på burken som man öppnar med, det är ju väldigt lätt att avlägsna den från burken och på tillställningar av festlig art förekommer det många burkar!
Om jag minns rätt (vilket säkert är fallet) hade jag ett 50-tal som jag med ganska mycket fnissande placerade i någons jackinnerficka.

En annan gång ommöblerade jag ett badrum, jag bytte plats på allt. Mycket lustigt! Den boende var.. högst konfunderad när han insåg detta, något jag fann väldigt roande.

Nu senast skrev jag några ord på postit-lappar och placerade dessa på olämpliga ställen. Insidan av en lampskärm, insidan av ett skåp, baksidan av teven, ovanför en tavla, på spegeln i badrummet, på vitrinskåpet.

Det är alltid kul dagen efter när man har tillfälle att iaktta sin kreativitet. Och för att inte tala om genialitet!
På en av lapparna skrev jag "filip var här" vilket ju indicerar att Filip var den skyldige. Väldigt träffsäkert!Scientologi

Jag blev uppringd av någon från scientologikyrkan idag. Lite läskigt. Jag visste inte vem det var för han presenterade sig inte. Han ringde lite olägligt och jag bad honom återkomma. Det gav mig möjlighet att googla hans nummer.

Det här gör mig lite förväntansfull. Jag tycker om när religiösa samfund försöker värva mig. Det är så roligt att se dem försöka.

Jag minns när två medlemmar från Jehovas vittnen besökte mig en gång. Det var så beklämmande att se på dem när de förstod att jag bara drev med dem. Den ena upptäckte det lite före den andra och ryckte lite i sin kompis tröja. Han försökte indicera att det var dags att gå vidare. Men kompisen bara fortsatte att läsa ur bibeln han hade med sig.

Jag såg på honom med låtsad nyfikenhet och försökte hålla mig för skratt. När jag började le lite för stort bestämde sig den mer kvicktänkte av de två att agera.

-Kom! sa han, vi går vidare.

Och det gjorde dem. Och jag tyckte det var så kul att få spela någon ett spratt utan att få dåligt samvete. De tog ju upp min tid lika mycket som jag tog upp deras.

Alltså.. Det ska bli intressangt att höra vad scientologen har att säga mig!

Vanor

I flera år har jag dragits med vanor fram och tillbaka. Vissa som jag försökt bli av med, vissa som jag försökt hålla i. Jag tänkte sammanställa en lista. Kanske kan bli kul.. Eller intressant åtminstone.

Vanor jag har lyckats bibehålla eller lyckats bli av med:

- Sluta dricka kaffe
- Sluta spotta saliv
- Äta frukost varje dag (detta då jag ansåg att jag behövde energin för att prestera)
- Sluta äta frukost varje dag (när jag inte tyckte att jag behövde prestera längre, och gick hungrig i ett halvår)
- Sluta äta godis
- Sluta äta choklad (om det nu inte skulle falla under godiskategorin)
- Säga "det gör inget" åt allt

Vanor jag försökt bibehålla eller bli av med men misslyckats:

- Dricka en liter vatten varje morgon
- Sluta säga "fett"
- Äta omega 3-tabletter varje morgon
- Regelbunden träning i form av armhävningnar, sit ups, utfallssteg med mera. (det här är något jag har försökt med typ tjugo gånger, men det har alltid runnit ut i sanden efter två-tre veckor)
- Sluta äta bullar
- Sluta äta (det blev svårt efter ett tag)
- Sluta kolla min e-post när jag vaknar om nätterna (brukar ske tre gånger per natt)
- Sluta spela fotboll
- Säga "Jag vet" fastän jag egentligen inte alls vet
- Läsa tidningen varje dag
- Sluta stå framför spegeln


Ett skojigt (?) skämt

Jag är inte en antisemitist. Jag har bara speciell humor.


Vad använde Adolf Hitler för ringsignal på sin mobiltelefon?

-Äsch, den var ju judlös förstås.

HUMOR.

RSS 2.0