Lucky number one!

Nu ska ni sätta in er själva i ett scenario.

Ni bor i ett radhus. Till radhuset hör en källare. Källaren är under marken och har på sistone vållat vissa besvär. Det har börjat komma in fukt längs väggarna och en obehaglig lukt sprider sig upp i resten av hemmet. Ni har också insett att ni inte riktigt utnyttjar källarutrymmet till fullo.

En pensionär i Tyskland befann sig i precis sådana här omständigheter. Och vad gör han då? -Joo, han bestämmer sig för att MURA igen källaren. Och det är ju ändå hans egendom, vill han mura igen källaren så får han ju göra det. Fine.

Den äldre mannen börjar med sitt arbete och han gör det bra. Arbetet med muren går över förväntan och efter en tids jobb står en stadig mur som nu skiljer källaren från resten av huset. Fine.
Likväl uppstår ett litet problem när mannen inser att han själv står på fel sida muren. Jaa, ni läste rätt. Han har de facto lyckats mura in sig själv i källaren. Vilken jävla idiot!
Jag skulle kunna vara klar här. Redan nu utse honom till världshistoriens största skojare. Men det är jag inte.

Hur löser den tyske pensionären detta? Efter att ha vistats i källaren i en dag börjar han hacka ner en vägg. Han hackar inte ner sin nybyggda mur, ohnej! Det vill han inte göra.
Istället hackar han ner väggen mot sin granne som inte blir sådär väldigt överförtjust. Pensionären och grannen har dessutom varit i fejd med varandra ett tag.

Den tyska polisen är även han ganska sur och betecknar pensionären som "ganska korkad". Och det är jag beredd att skriva under på! Jag tycker också att det var korkat. Och klumpigt. Helt osannolikt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0