Jag är en kurator

Det är hösttider. Baciller och virus svärmar som gräshopporna i bibeln. För er som inte är lika djupt kristna som jag (eller inte lika insatta i kristendomens historia) betyder det att det ÄR MÅNGA luftburna sjukdomar i omlopp.

Mina kollegor blir hemma från jobb liksom var de deltidsanställda. Jag menar att de är lite väl mesiga. Det är faktiskt fullt möjligt att gå till jobbigt även om man känner sig risig.

Själv byter jag förkylning som andra byter skjortor. Jag drar på mig en eller två i veckan. Men här finns mycket osagt(läs oskrivet)! Jag fullbordar nämligen inte en förkylning, åh neeej! Jag är en kurator! Det betyder att jag kurerar mig som ingen annan. Det är min talang. Att bli kry. På inte mer än 3-4 dagar lyckas jag parera virus efter virus.

Från allvarliga halssmärtor till symptomfri inom några dagar, bra jobbat Jeppe! En sann kurator, inte sant?! Från feberyrsel till nästan låg kroppsvärme på bara timmar. Min inkubationstid vänder jag till rehabilitering på nolltid. Jag är fantastisk.

Faktum är, att om bandet Cure ringer mig i veckan och försöker rekrytera mig, skulle jag inte förvånas.

Har jag gjort min poäng? -Jag tror det.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0