I do it the Martina way
Jag har indirekt tagit Martinas recept. Tror jag.
Så nu ska vi laga mat hörrni! SPÄNNANDE!
Börja med att slå på ugnen på cirka 200 grader.
Hoppsan.. Dåligt fokus! Men hur som helst. Stek köttfärs och tillsätt tacokrydda.
Här har ni ingredienserna.
Ni ska förresten koka pasta också! Häll sedan upp pastan i lämplig form. När den är kokt alltså, Herregud!
En konserv med majs. Det går bra att öppna den upp-och-ner. Tyckte det var ett kul experiment. Najs majs!
Ovanpå pastan häller ni tacoköttfärsen och fyller därefter på med majs.
Tryck ner lite nachochips för att verkligen betona användandet av majs. Najs majs!
Osten är viktigast av allt. Det är den ALLTID. Hör ni det?! Osten är viktigast!
Snåla inte för bövelen! Mycket mycket mycket ska det va!
Smacka in röran i lämplig ugn (helst er egen) och låt den stå 10-15 minuter. Det viktiga är att osten smälter.
.....
Lägg upp på en tallrik och avnjut!
Glad, mätt och belåten skäggig man!
Glöm inte att dokumentera med bilder och skicka gärna till [email protected] så att jag får ta del av era egna knep i köket!
Bon appetit!
Så nu ska vi laga mat hörrni! SPÄNNANDE!
Börja med att slå på ugnen på cirka 200 grader.
Hoppsan.. Dåligt fokus! Men hur som helst. Stek köttfärs och tillsätt tacokrydda.
Här har ni ingredienserna.
Ni ska förresten koka pasta också! Häll sedan upp pastan i lämplig form. När den är kokt alltså, Herregud!
En konserv med majs. Det går bra att öppna den upp-och-ner. Tyckte det var ett kul experiment. Najs majs!
Ovanpå pastan häller ni tacoköttfärsen och fyller därefter på med majs.
Tryck ner lite nachochips för att verkligen betona användandet av majs. Najs majs!
Osten är viktigast av allt. Det är den ALLTID. Hör ni det?! Osten är viktigast!
Snåla inte för bövelen! Mycket mycket mycket ska det va!
Smacka in röran i lämplig ugn (helst er egen) och låt den stå 10-15 minuter. Det viktiga är att osten smälter.
.....
Lägg upp på en tallrik och avnjut!
Glad, mätt och belåten skäggig man!
Glöm inte att dokumentera med bilder och skicka gärna till [email protected] så att jag får ta del av era egna knep i köket!
Bon appetit!
Kommentarer
Postat av: Emma
Den delen med att jag sa att det var hemligt lyssnade du inte på?
Postat av: Jeppster
Hm.. Uppenbarligen inte. Hehe.
Postat av: Martina
ja fasen jesper! DEt var ju HEMLIGT! :P men okej då bara för att det är du. plus att du glömde tacosåsen!
Trackback