Kolla in här vetja!

Jag har ju ett finger i kakburken lite varstans, jag håller koll på omvärlden och analyserar och reflekterar över det jag kommer över. På sistone har jag bevisligen hållit det mesta för mig själv. Jag har ehh, vad ska man säga.. inte delat med mig av mina åsikter så mycket. Jaha, justja! LAT, det är det jag har varit.

Jag har en kompis vars blogg är mycket fin tycker jag. Mest för att det är så fina bilder. Vad gäller stilistiken kan den absolut förbättras, men man kan ju inte få allt, right?! Men ta er en liten titt, tips från mig bara.



Emelie






Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, vad snäll du är! Fast lite dum också, såklart ;) Eller ärlig kanske är det rätta ordet.

2011-05-23 @ 18:37:45
URL: http://unvelo.blogg.se/
Postat av: Emma

Du som faktiskt tittar på fotboll och dessutom är anglofil.. Jag antar att du vet vad superinjunction är (om inte, läs här http://www.dn.se/blogg/brittbloggen/2011/05/10/hur-sex-tweets-och-en-pahittad-sexskandal-kan-forandra-storbritanniens-medielagar/ och här http://www.dn.se/blogg/brittbloggen/2011/05/23/supermandagen-david-cameron-skrattar-at-superinjunctions/ så blir det klarare)



och dessutom intresserad av såndärn onödig information om hur google filtrerar sökresultat.. Jag känner just nu att detta är nåt som bara jag tycker är intressant men ändå. Du överlever nog ändå :P

2011-05-24 @ 19:12:10
URL: http://www.hobo-web.co.uk/imogen-thomas/
Postat av: Emma

Ja, poängen med google-söket va att du skulle läsa den artikeln jag la in som URL sist och därmed fatta poängen (vad nu den är)

2011-05-24 @ 19:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0